Pelletverwarming

Hout is natuurlijk

Hout is een duurzame bron van energie.


Alternatief voor gas en olie
Hout is een natuurlijke grondstof en daardoor een valabel alternatief voor gas en olie. Het is een inheemse brandstof: geen vervoer over lange afstanden nodig. En de prijs is niet onderhevig aan grote schommelingen die door voorraadvolume en politiek beïnvloed worden.

Hoofd- of bijverwarming
U kunt ervoor kiezen met kloofhout of pellets te werken en u hebt ook de keuze om hout als hoofd- of bijverwarming te gebruiken. Gaat u voor kloofhout, zorg dan voor een goed gedroogde stapel ronde blokken. Vers gekapt hout hoort niet thuis in een kelder, maar voor pellets is het wel de ideale plaats: vaak is de vroegere ruimte voor de stookolietank voldoende.

Ketels voor allebei
Een aantal houtketels is geschikt voor zowel kloofhout als pellets. Hou er rekening mee bij uw keuze. Schakelt u ooit over van kloofhout naar pellets of omgekeerd, dan hoeft u de installatie niet aan te passen.

Houtkachel met keteltechniek
Een houtkachel met keteltechniek bezorgt niet alleen een aangenaam binnenklimaat, zij kan tevens warmwater bezorgen. Ter ondersteuning van warmwaterproductie kan de houtkachel geïntegreerd worden in een bestaand verwarmingsysteem. De houtkachel voorziet zo, op een klimaat neutrale wijze, mee in de warmtebehoefte van het gezin.

naar Ecopwer shop

Nu korting op uw pellets of briketten

Lees hier hoe u korting krijgt op de aankoop van pellets of briketten.

Als klant van IBA Technics krijgt u nu een unieke kans om kennis te maken met de ECOPOWER pellets en briketten. Vraag eerst uw kortingscode bij ons aan. Via mail of telefonisch op 016/48 22 54.
Nadat u uw kortingscode ontvangen hebt, bestelt u uw pellets of briketten op www.ecopower.be/shop. Vergeet niet om bij het afrekenen uw Ecopower promotiecode die u van ons kreeg, te vermelden. U krijgt dan 10 euro korting op uw bestelling.
Ecopower levert rechtstreeks uit de eigen fabriek in Limburg bij u thuis.
Deze korting is:
>> eenmalig, dus voor één bestelling van pellets in zak of in bulk, of van briketten;
>> geldig tot 1 september 2017.